Software op maat

.
Netmask adviseert alleen maatwerk, wanneer een standaard softwarepakket niet alle gewenste functionaliteiten biedt. Als uw wensen de mogelijkheden van standaard software te boven gaan, dan kunt u op onze expertise vertrouwen.

Wij hebben al applicaties gebouwd voor logistieke dienstverleners, vakbonden, engineering bedrijven, financiële dienstverleners en bestuursrechtjuristen.

Maatwerksoftware

Netmask heeft jarenlange ervaring met het analyseren, ontwerpen, bouwen en implementeren van administratieve en financiële informatiesystemen op maat. Vanzelfsprekend nemen we daarbij ook de koppeling met dataleveranciers en andere applicaties voor onze rekening. Onze specialisten maken gebruik van MS Visual Studio .NET. Hierdoor bent u verzekerd van een applicatie die door een brede groep programmeurs kan worden onderhouden.

Uiteraard is een gezonde kosten-batenverhouding een belangrijke factor in ons advies. Wegen de kosten van volledig maatwerk niet op tegen de voordelen, dan kunnen we standaard software vaak aanpassen aan uw wensen, of het nu gaat om een Excel-rapportage of een maatwerkoplossing die aansluit op uw bestaande software. Welke oplossing u ook kiest: bij Netmask bent u altijd verzekerd van de meest kostenefficiënte softwareoplossing.

Uw gegevens overzichtelijk in Microsoft Office?

Heeft u een open database, zoals Microsoft SQL server, dan kunnen we uw gegevens integreren in Microsoft Office. U kunt dan bijvoorbeeld heel eenvoudig zelf rapportages in Excel, mailingen in Outlook of brieven in Word maken. Ook is het mogelijk om aanvullende functionaliteiten voor u te bouwen, zoals een web-based urenregistratiesysteem op Exact Globe.

Technische realisatie van websites

Ook voor de technische realisatie van websites met behulp van ASP.NET bent u bij Netmask aan het juiste adres. Heeft u al een ontwerp? Ook dan verzorgen wij graag de technische uitwerking van uw website of webapplicatie.

Heeft u vragen over software?

Bespreek uw wensen eens vrijblijvend met ons. We adviseren u graag over de mogelijkheden en de voor- en nadelen van standaard software en software op maat. Standaard software is sneller te implementeren en de investeringen zijn meestal lager, maar maatwerk sluit beter aan op uw bedrijfsprocessen waardoor de acceptatie bij implementatie hoger is en de kosten op termijn lager kunnen uitvallen.

Interesse in software die je verder brengt?

Everything should be made as simple as possible, but not simpler…

Albert Einstein

Privacyverklaring