Onze aanbevolen producten

 

Netmask is u graag van dienst bij de aanleg van netwerken en bij de installatie en het beheer van servers en randapparatuur. Kiest u voor Netmask, dan bent u verzekerd van een netwerk dat onder alle omstandigheden stabiel functioneert en uw bedrijfsprocessen optimaal ondersteunt.

Kaseya ICT beheersoftware
Met het brede portfolio van Kaseya bieden we u tal van cloud-based management tools voor het beheer van uw ICT-omgeving. De slimme Kaseya Agent Technology zorgt ervoor dat elk systeem, ongeacht de locatie, toegankelijk is en kan worden bewaakt via een internetverbinding. U krijgt toegang tot uw eigen portal voor call registratie en management en kunt eenvoudig rapportages over het computergebruik genereren.

Online back-up services
Bij back-ups op tape of harddisk bestaat nog steeds het risico op dataverlies, bijvoorbeeld als gevolg van brand. Als partner van Backupfactory biedt Netmask u daarom beproefde én betaalbare online back-up oplossingen waarbij uw data veilig extern worden opgeslagen. Deze online back-up oplossingen zijn geschikt voor vrijwel elk servertype, zoals Exchange, SQL, MySQL, Oracle en Lotus. Let op: bestelt u een product van Backupfactory via Netmask, dan controleren wij uw back-ups gratis!

SecurEnvoy 2Factor authenticatie

Als uw medewerkers toegang moeten hebben tot de centrale computers kan dit toch op een veilige manier worden gerealiseerd. Wij doen dit met two factor authenticatie (2FA) software van SecurEnvoy. Dit is een softtoken oplossing, dus geen aparte codegenerator nodig, maar gewoon een appje op je smartphone.

VMWare
Producten van VMware laten meerdere virtuele servers op één fysieke server draaien en stellen u in staat de voordelen van cloud computing veilig te benutten. Als VMware professional partner kan Netmask u optimaal informeren en adviseren over VMware en tevens de implementatie van VMware voor u verzorgen. Maakt u voor vitale servers binnen uw organisatie nog gebruik van verouderde hardware? Netmask kan uw servers zonder compromissen voor u virtualiseren. Informeer vrijblijvend naar mogelijkheden!

Veeam
Als Veeam Partner biedt Netmask u de meest uitgebreide software voor het beheren en beveiligen van uw virtuele infrastructuur. Veeam Backup & Replication is een krachtige, gebruiksvriendelijke en betaalbare oplossing voor back-up en beschikbaarheid. Het biedt snel, flexibel en betrouwbaar herstel van gevirtualiseerde toepassingen en gegevens en levert back-up en replicatie binnen één softwareoplossing met de veelgeprezen ondersteuning voor de virtuele omgevingen van VMware vSphere en Microsoft Hyper-V.

  Herstel van volledige VM’s, afzonderlijke bestanden en toepassingsitems.
  Snel herstel van items zonder agent en eDiscovery voor Microsoft Exchange, SharePoint en Active Directory.

Hardware
Netmask levert de voor uw automatiseringsoplossing benodigde hardware, zoals pc’s, monitoren, printers en servers. U bent voor de keuze van uw hardware echter volledig vrij in uw keuze, u kunt vanzelfsprekend wel rekenen op ons advies.

Producten die onze belangstelling hebben

Privacyverklaring