Tel. 010 293 09 75 - info@netmask.nl

Microsoft 365: de norm anno 2023

U wilt overal kunnen werken, niet alleen op kantoor maar ook onderweg en vanuit huis, met een smartphone, laptop of tablet. Microsoft 365 (voorheen Office 365) maakt dit mogelijk. U beschikt daarmee altijd over de nieuwste versies van Microsoft Office en hebt altijd toegang tot uw mailbox.

Samen met Netmask wordt het een geslaagde overstap!
Bedrijven hebben nu behoefte aan veel grotere mailboxen en medewerkers willen kunnen samenwerken met SharePoint of in documenten die in de cloud staan. Met Microsoft 365 slaan ze de documenten veilig op in hun persoonlijke OneDrive-omgeving. Elke gebruiker krijgt 1TB opslagcapaciteit en een 50 GB mailbox.

Microsoft 365 is een geïntegreerde oplossing met Office 365, Windows 10 en Enterprise Mobility + Security. De bundel is beschikbaar in diverse abonnementsvormen, waarvan Microsoft 365 Business gericht is op het MKB. Zo beschikt u over de productiviteit van Office 365, gecombineerd met de nieuwste beveiligings- en beheermogelijkheden.

Samenwerken met Teams

Tijdens een gezamenlijk project hebt u ongetwijfeld bestanden die u met elkaar wilt kunnen inzien.
Microsoft Teams maakt het gemakkelijk bestanden te delen en er samen aan te werken. Geschikt voor Word-, Excel-, PowerPoint- en Visio-bestanden.
Lees meer op onze Microsoft Teams pagina.

    Enkele belangrijke termen:
    Microsoft Active Directory-integratie zorgt voor eenvoudiger beheer van uw gebruikers en de gebruikers van Microsoft 365. Met single sign-on en veilige two factor authenticatie buiten kantoor.
    Hybride cloud is een omgeving die een mix van  private cloud, on-premises en openbare cloudservices van derden gebruikt tussen de twee platforms.
    Single sign-on-software stelt eindgebruikers in staat om eenmalig in te loggen waarna automatisch toegang wordt verschaft tot meerdere applicaties en resources in het netwerk. 

    Privacyverklaring