JUNIPER SRX FIREWALLS

.
Netmask heeft Juniper firewalls gekozen als oplossing voor geïntegreerde beveiliging van informatie verwerking systemen.
Wij zijn van mening dat Juniper een compromisloze oplossing biedt, voor alle organisaties met een topprioriteit betreffende beveiliging en productiviteit.

Next Generation firewall

Juniper firewalls zijn Next generation firewalls met optionele UTM licentie. Er wordt bijvoorbeeld dus niet alleen gecontroleerd of bepaalde communicatie, zoals http, is toegestaan, maar ook of er daadwerkelijk http verkeer wordt verstuurd.

Geïntegreerde beveiliging

Een centraal gemanagede oplossing, niet alleen voor uw connectiviteit, maar ook voor productiviteit. Via een geïnfecteerde pc’s hebben hackers immers toegang tot uw volledige netwerk. VPN, op basis van veilige technologie kunt u uw locaties verbinden en uw medewerkers op veilige wijze toegang geven tot uw informatie systemen. Policy based data filtering, u kunt beheren welke bestanden wel en niet via het netwerk mogen worden verzonden en ontvangen.

De SRX serie van Juniper bevatten essentiële features voor uw bedrijf die nodig zijn om hun netwerk te verbinden, te beveiligen en te beheren. De SRX series zijn inclusief:

Carrier-class betrouwbaarheid systeem en netwerk robuustheid, door het variërend gebruik van redundante hardware en componenten met het bewezen Junos operating system van Juniper.

Complete beveiliging volledig geïntegreerd Unified Threat Management, evenals complete netwerk segmentatie. U stelt uw bedrijf in staat om per locatie of gebruiker toegangsniveaus te defineren.

Eenvoudige en betaalbare schaalbaarheid snel te implementeren beveiliging zonder kosten en complicaties van aparte appliances.

 

Door routing en security te vangen in één enkele appliance kunt u goedkoop het volgende leveren:

• Nieuwe applicaties en services
• Beveiligde connectiviteit
• High-quality end-user ervaring
Tevens draaien alle SRX series op het Junos operating system. Met behulp van de Junos operating system bent u in staat om ongeëvenaarde beschikbaarheid en infrastructuur prestaties te bieden terwijl de kosten minder worden.

Een prima investering

Uiteraard is een NG firewall duurder dan een standaard (stateful inspection). Toch zijn we van mening dat het ook voor de meeste MKB organisaties aantrekkelijk kan zijn om te investeren in een intelligente firewall. Is uw interesse gewekt en wilt u een advies op maat, neem dan contact op.
Voor meer informatie over de features gaat u naar de Juniper website.

Privacyverklaring