Computerbeveiliging:
een urgente noodzaak

Uw informatie en computersystemen moeten veilig zijn en alleen toegankelijk voor u. Dit moet altijd gegarandeerd zijn. Dat is ons uitgangspunt. Wij zorgen voor een veilig en betrouwbaar systeem. De moderne bedrijfsvoering stelt eisen aan de mogelijkheden van uw systeem, zoals toegang tot internet, mobiele toegang tot uw gegevens en bescherming tegen virussen en spam. Netmask geeft advies en verzorgt de beveiligingsmaatregelen die ervoor zorgen dat uw mogelijkheden niet worden beperkt en dat uw gegevens altijd veilig zijn.

Nieuwe Europese wetgeving

Een goede beveiliging van uw gegevens is niet meer vrijblijvend. De General Data Protection Regulation (GDPR) is een nieuwe privacywetgeving van de EU. De wet vereist een bepaalde technische en organisatorische maatregelen om data te beschermen. De kans is groot dat de GDPR ook voor uw bedrijf van toepassing is. Netmask heeft een Information Privacy Professional die CIPP/E getraind is om u goed te kunnen adviseren over de noodzakelijkheden voor uw organisatie om compliant te zijn.

Altijd veilig toegang tot uw bestanden

Wilt u dat uw medewerkers veilig, efficiënt en simpel van buitenaf kunnen inloggen op uw bedrijfsnetwerk om thuis of vanuit de auto te kunnen werken? Of wilt u klanten en leveranciers veilig laten communiceren met bijvoorbeeld de bestel- en voorraadfuncties op uw website? Vertrouw dan op de expertise van Netmask. Met behulp van VPN kunnen onze specialisten een beveiligde tunnel bouwen waarlangs data versleuteld van en naar uw bedrijfsnetwerk kunnen worden getransporteerd. Een door Netmask op maat geconfigureerde firewall regelt daarbij de toegang tot uw bedrijfsnetwerk en waarborgt zo de beveiliging. Met een firewall is de informatie op uw netwerk bovendien afdoende beschermd tegen hackers en andere onbevoegden.

Two factor authentication

Wanneer medewerkers moeten kunnen inloggen vanuit een niet beveiligde omgeving zoals het Internet is het gebruik van gebruikersnaam en wachtwoord onvoldoende. Hiervan kan het intoetsen worden vastgelegd met (verborgen) camera’s. Met behulp van 2Factor authenticatie van SecurEnvoy is zelfs telewerken in een publieke ruimte volledig veilig (maar liever niet via die onbeveiligde hotspot).

Privacyverklaring