Tel. 010 293 09 75 - info@netmask.nl

Vanaf iedere locatie toegang tot uw bestanden met Azure Active Directory

Azure Active Directory (Azure AD) is een dienst van Microsoft waarmee je de toegang tot applicaties en identiteiten kunt beheren. Met de Azure AD krijg je controle over Microsoft Office 365, het Azure-portal en meer dan duizend SaaS-diensten. Daarnaast kun je applicaties op het bedrijfsnetwerk, intranet en door jouw organisatie ontwikkelde applicaties beheren.
 
U kunt Microsoft 365 integreren met uw bestaande on-premises Active Directory Domain Services (AD DS) en met on-premises installaties van Exchange Server, Teams voor Bedrijven of SharePoint Server.

 

Wanneer u AD DS integreert, kunt u gebruikersaccounts voor beide omgevingen synchroniseren en beheren. U kunt ook wachtwoord-hashsynchronisatie (PHS) of eenmalige aanmelding (SSO) toevoegen, zodat gebruikers zich bij beide omgevingen kunnen aanmelden met hun on-premises referenties.

 

Voordelen van wachtwoordsynchronisatie van Office 365 met Active Directory

 • Een veilige, robuuste, voordelige en uniforme oplossing voor individuele identiteiten op een overzichtelijke wijze implementeren
 • Zorgt ervoor dat de wachtwoorden van gebruikers voor Office 365 en Windows Azure-account periodiek worden gewijzigd, tijdens een periode die door u als veilig wordt beschouwd
 • Het leven van eindgebruikers te vereenvoudigen doordat ze niet langer een groot aantal wachtwoorden hoeven te onthouden

  Voordelen SharePoint Server
  SharePoint Server is snel, vertrouwd en intuïtief en biedt directe toegang tot personen, toepassingen en content. Je bent minder tijd kwijt met het zoeken naar informatie en hebt zo meer tijd om ermee te werken.
  Tevens biedt sharepoint server je een nieuw, modern platform voor gedeelde toegang, interactie en samenwerking. Nu kun je overal en altijd snel, betrouwbaar en veilig samenwerken en bestanden uitwisselen.

  De medewerkers van Netmask kunnen u meer uitleggen wat de koppeling van uw on-premises omgeving met de Microsoft 365 omgeving kan betekenen voor uw organisatie. Uiteraard kunnen wij ook de hele implementatie en support voor u regelen. Neem even contact met ons voor meer info!

  Meer weten over deze nieuwste Azure toepassing?

  Privacyverklaring