010-2930975 info@netmask.nl

SOFTWARE OP MAAT

.
Netmask adviseert alleen maatwerk, wanneer een standaard softwarepakket niet alle gewenste functionaliteiten biedt. Als uw wensen de mogelijkheden van standaard software te boven gaan, dan kunt u op onze expertise vertrouwen.

Maatwerksoftware

Netmask heeft jarenlange ervaring met het analyseren, ontwerpen, bouwen en implementeren van administratieve en financiƫle informatiesystemen op maat. Vanzelfsprekend nemen we daarbij ook de koppeling met dataleveranciers en andere applicaties voor onze rekening. Onze specialisten maken gebruik van MS Visual Studio .NET. Hierdoor bent u verzekerd van een applicatie die door een brede groep programmeurs kan worden onderhouden.

Uiteraard is een gezonde kosten-batenverhouding een belangrijke factor in ons advies. Wegen de kosten van volledig maatwerk niet op tegen de voordelen, dan kunnen we standaard software vaak aanpassen aan uw wensen, of het nu gaat om een Excel-rapportage of een maatwerktoepassing binnen vijvoorbeeld Exact Synergy of Microsoft Dynamics. Welke oplossing u ook kiest: bij Netmask bent u altijd verzekerd van de meest kostenefficiƫnte softwareoplossing.

Uw gegevens overzichtelijk in Microsoft Office?

Heeft u een open database, zoals Microsoft SQL server, dan kunnen we uw gegevens integreren in Microsoft Office. U kunt dan bijvoorbeeld heel eenvoudig zelf rapportages in Excel, mailingen in Outlook of brieven in Word maken. Ook is het mogelijk om aanvullende functionaliteiten voor u te bouwen, zoals een web-based urenregistratiesysteem op Exact Globe.

Technische realisatie van websites

Ook voor de technische realisatie van websites met behulp van ASP.NET bent u bij Netmask aan het juiste adres. Voor de grafische vormgeving van websites schakelen we de hulp in van een reclamebureau. Heeft u al een ontwerp? Ook dan verzorgen wij graag de technische realisatie van uw website of web applicatie.

Heeft u vragen over software?

Bespreek uw wensen eens vrijblijvend met ons. We adviseren u graag over de mogelijkheden, de onmogelijkheden en de voor- en nadelen van standaard software, softwareapplicatie en software op maat.

Everything should be made as simple as possible, but not simpler… Albert Einstein