IT processen

gear-iconSysteembeheer

software-iconSoftware ( op maat )

safe-iconOnline beveiliging

web-icon Webdesign en SEO

Het op correcte wijze inregelen van uw IT processen is een complexe klus die Netmask graag voor u verzorgt. Netmask is al jaren actief in de regio Rotterdam op het gebied van IT solutions voor bedrijven. Zonder IT kunnen veel bedrijven hun corebusiness niet uitoefenen en op het moment dat er ergens in de lopende IT processen een kink in de kabel komt, ontbreekt vaak de kennis om dit snel en efficiënt op te lossen. Kies daarom voor zekerheid, kies voor de IT solutions van Netmask in Rotterdam.

Welke IT processen kan Netmask voor mij verzorgen?

De IT solutions van Netmask beginnen bij goed systeembeheer. Uw systemen dienen efficiënt te draaien. Zo helpt het de efficiency van uw bedrijf wanneer u bijvoorbeeld op een gebruiksvriendelijke wijze gegevens vanuit uw database kunt integreren in Excel, Word of Outlook. Daarnaast verzorgt Netmask de volgende IT processen voor u:

  • Online beveiliging door middel van antivirus- en antispamsoftware, Firewalls en VPN;
  • Software IT solutions kunnen op maat gemaakt worden wanneer standaard software niet toereikend is voor uw gebruikstoepassingen;
  • Webdesign en SEO waarmee de naamsbekendheid van uw bedrijf wordt verhoogd.

Denkt u dat al uw IT processen hiermee gewaarborgd zijn? Netmask doet er nog een schepje bovenop. Als onderdeel van de IT solutions is het mogelijk om van de complete database van uw bedrijf in Rotterdam een back-up te maken. Op die manier wordt al uw data dagelijks veiliggesteld. Mocht er dus onverhoopt een crash optreden, dan kunt u de draad direct weer oppakken en verder gaan met waar u gebleven was.

Contact voor meer informatie

Bij Netmask kunnen wij u vertellen welke IT solutions we kunnen bieden voor uw bedrijf in Rotterdam. Liever nog horen wij van u waar de behoeften binnen uw bedrijf liggen. Neem daarom contact op en vertel ons wat u nodig heeft of welke IT processen momenteel niet lekker lopen. U kunt Netmask bereiken via het telefoonnummer 010-293 09 75.
 

Andere interessante pagina's
ICT systeembeheerder | IT beveiliging | Onderhoud website

Contactformulier

Velden met * zijn verplicht