IT beveiliging

gear-iconSysteembeheer

software-iconSoftware ( op maat )

safe-iconOnline beveiliging

web-icon Webdesign en SEO

We horen het tegenwoordig steeds vaker; een lek in de IT beveiliging waardoor privégegevens van mensen zomaar op straat komen te liggen. Waar komt dat toch door en belangrijker nog, hoe kan het worden opgelost? Netmask is een expert op het gebied van ICT beveiliging en kan ervoor zorgen dat de betrouwbaarheid van uw firewalls en andere IT beveiliging altijd up-to-date is.

IT beveiliging op alle gebieden

U maakt gebruik van een netwerk bij uw bedrijf. Dat betekent dat uw computer, en daarmee uw bestanden, altijd ergens op aangesloten zijn. Dat betekent ook dat potentiele boosdoeners kunnen proberen om uw computer op afstand over te nemen of te infecteren met virussen. Netmask steekt hier een stokje voor door uw computers en netwerken door bijvoorbeeld websites en internettoepassingen die niets met uw bedrijf te maken hebben te blokkeren. Gevaarlijke software zoals Spyware en virussen worden snel en efficiënt verwijderd. Extra voordeel daarbij is dat de computers binnen uw bedrijf minder snel vast zullen lopen of zullen uitvallen en dat komt de productiviteit natuurlijk ten goede.

Maak een afspraak met een van onze specialisten

Het maken van een passende oplossing voor uw ICT beveiliging vergt een zorgvuldige aanpak, en nog belangrijker, uw input. Door een inventarisatie te maken van uw huidige ICT beveiliging kunnen er adequate maatregelen worden genomen. U bent dan ook van harte welkom om contact op te nemen om een afspraak met een van de specialisten van Netmask in te plannen. Tijdens dit gesprek wordt uw huidige ICT beveiliging geanalyseerd en kan er een plan van aanpak worden opgesteld. Voor een veilige IT omgeving neemt u vandaag nog contact op met Netmask door te bellen met het telefoonnummer 010-293 09 75.

Andere interessante pagina's
IT beheer | Onderhoud website | ICT diensten Rotterdam

Contactformulier

Velden met * zijn verplicht