IT beheer

gear-iconSysteembeheer

software-iconSoftware ( op maat )

safe-iconOnline beveiliging

web-icon Webdesign en SEO

IT beheer wordt door bedrijven in Rotterdam steeds vaker uitbesteed aan een derde partij, zoals Netmask. In Rotterdam zijn veel bedrijven werkzaam binnen het MKB en wanneer deze bedrijven gaan groeien dient het ICT beheer mee te groeien. Vaak gebeurt dit niet omdat IT voor de meeste ondernemers geen doel op zich is, maar een middel om dat doel te bereiken. Het gat in specialistische kennis dat hierdoor ontstaat kan voor u opgevuld worden door een professionele systeembeheerder van Netmask.

IT beheer als troubleshooting binnen uw organisatie in Rotterdam inzetten

Het beheer van uw ICT kan op verschillende manieren worden ingevuld. Welke methode het beste bij u past is afhankelijk van de huidige situatie binnen uw bedrijf en met waar u de stip op de horizon heeft gezet. IT beheer bij Netmask begint bijvoorbeeld met een serviceabonnement. Stel dat uw internetverbinding eruit klapt, of al uw schermen staan ineens op zwart. Dan hoeft u maar te bellen en binnen 24 uur staat er een systeembeheerder van Netmask voor uw deur om het probleem te verhelpen. ICT beheer van Netmask in Rotterdam richt zich hoofdzakelijk op Microsoft Windows gebaseerde IT omgevingen.

Andere mogelijkheden voor ICT beheer bij Netmask

Netmask kan u ook helpen als er in feite niets aan de hand is met uw systeem. Voorkomen is immers beter dan genezen. Een ICT beheerder van Netmask kan dan ook uw automatiseringsdiensten bewaken op gebieden als continuïteit, beschikbaarheid en veiligheid. Dit vraagt om preventief onderhoud en goede cybersecurity. U kunt de kennis van de specialisten van Netmask inzetten als:

  • Onafhankelijke ICT afdeling;
  • Ter ondersteuning van de eigen IT afdeling;
  • Op projectbasis, bijvoorbeeld tijdens drukke perioden zoals jaarafsluitingen.

U kunt dus altijd, in iedere situatie, zelfs op iedere dag, rekenen op de specialistische kennis van de professionals van Netmask.

Door uw IT beheer uit te besteden houdt u uw handen vrij

Heeft u zelf geen verregaande IT kennis en hebben ook uw medewerkers andere kwaliteiten? Dan biedt het uitbesteden van het ICT beheer u nog meer voordelen dan enkel het in huis halen van specialistische kennis. Omdat u een professional van Netmask inhuurt, heeft u zelf geen omkijken meer naar het reilen en zeilen van uw ICT. Dat betekent dat u en uw personeel de handen vrij heeft om te werken aan de doelstellingen van uw onderneming. Over efficiënt werken gesproken!

Buiten IT beheer biedt Netmask u ook soft- en hardwareoplossingen

Netmask voorziet graag in alle behoeften van zijn cliënten op het gebied van ICT. U kunt dan ook niet alleen gebruikmaken van onze diensten voor het beheer van uw ICT, maar ook voor een verbetering van uw huidige database en de daaraan gekoppelde extensies zoals Excel, Word en Outlook. Uw processen worden gestroomlijnd en daardoor kunt u efficiënter werken. Meer doen in dezelfde, of zelfs in minder tijd, dat is het devies. Heeft u specifieke eisen of wensen met betrekking tot IT beheer of softwaretoepassingen in Rotterdam? Neem dan contact op met Netmask door te bellen met onze klantenservice. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 010-293 09 75.

Contactformulier

Velden met * zijn verplicht