ICT systeembeheerder

gear-iconSysteembeheer

software-iconSoftware ( op maat )

safe-iconOnline beveiliging

web-icon Webdesign en SEO

Een ICT systeembeheerder zorgt ervoor dat uw computers en netwerken naar behoren blijven draaien, zodat u zich kunt concentreren op de corebusiness van uw onderneming. De laatste jaren zijn de ontwikkelingen op IT gebied sterk toegenomen waardoor het systeembeheer van veel bedrijven in Rotterdam het niet meer bij kunnen benen. Specialistische kennis ontbreekt en systemen raken verouderd. Bij Netmask kunt uw ICT systeembeheer in Rotterdam uitbesteden en er zo voor zorgen dat uw bedrijf altijd door kan blijven draaien, wat er ook gebeurt.

Ondersteuning over het gehele spectrum met een ICT systeembeheerder van Netmask in Rotterdam

Door te kiezen voor een ICT systeembeheerder van Netmask, kiest u voor 100% continuïteit binnen uw bedrijf. U haalt de kennis in huis die u nodig heeft om uw automatiseringsdiensten te bewaken. Betere beveiliging, preventief onderhoud waardoor de kans op uitval drastisch verminderd, en ondersteuning bij projecten waarbij het systeem extra zwaar belast wordt. Dat is wat het uitbesteden van systeembeheer u oplevert. En altijd daar waar u het nodig heeft. Valt uw verbinding weg? Storen de computers? Of zijn uw computers geïnfecteerd met een virus? Dan biedt de technische helpdesk u eerstelijns-support en binnen 24 uur is er een ICT systeembeheerder van Netmask aanwezig om uw probleem te verhelpen. Heeft u zelf geen specialistische kennis in huis op het gebied van ICT? Dan kunt u het volledige systeembeheer uitbesteden, inclusief de dagelijkse werkzaamheden. Altijd en overal de juiste ondersteuning op het gebied van systeembeheer in Rotterdam, dat is wat u mag verwachten van Netmask!

Neem contact op om een behoeftebepaling te maken met een specialist van Netmask

Systeembeheer uitbesteden doet u niet zomaar. Mocht er iets verkeerd worden ingeregeld, of wanneer de werkzaamheden niet aansluiten bij uw behoeften, dan zit u met de handen in het haar. Zonder ICT kan er tegenwoordig nauwelijks meer gewerkt worden. Neem daarom contact op met Netmask. U kunt dan een afspraak maken met een specialist en samen wordt er een behoeftebepaling opgesteld. Een stip op de horizon waar naartoe gewerkt kan worden. Voor vragen over het uitbesteden van systeembeheer en voor het maken van en afspraak kunt u Netmask bereiken via het telefoonnummer 010-293 09 75.

Contactformulier

Velden met * zijn verplicht