Bedrijfssoftware MKB

gear-iconSysteembeheer

software-iconSoftware ( op maat )

safe-iconOnline beveiliging

web-icon Webdesign en SEO

Soms is de bestaande bedrijfssoftware binnen het MKB niet voldoende om te voldoen aan uw wensen. Software op maat van Netmask kan u dan uitkomst bieden. Werkt u veel met Excel rapportages? En moet u nu steeds alle informatie vanuit uw database handmatig inladen? Zit u ieder mailtje van uw mailinglijst nu nog per stuk te versturen? Netmask maakt voor u op maat gemaakte bedrijfssoftware voor uw onderneming in het MKB waardoor uw werk een stuk makkelijker zal worden.

Behoud het overzicht met bedrijfssoftware voor het MKB

U wilt dat uw onderneming groeit. Er zitten echter maar 24 uren in een dag. Om te kunnen groeien zult u dus tijd vrij moeten maken. Hoe makkelijk zou het dan zijn als u uw rapportages in Excel, uw mailingen in Outlook of brieven in Word eenvoudig kunt opstellen en u de gegevens vanuit uw database, bijvoorbeeld SQL-server, direct kunt inladen? De bedrijfssoftware van Netmask wordt op maat gemaakt om zo aan te sluiten bij uw behoeften binnen het MKB. U kunt ook een beter inzicht krijgen in uw personeelskosten door een web-based urenregistratie systeem in te laten bouwen in uw huidige database. U kunt dus gewoon gebruik blijven maken van uw bestaande databasesysteem.

Wat wilt u dat uw software doet?

U kunt contact opnemen met Netmask en aangeven naar wat voor toepassingsmogelijkheden u op zoek bent. De mogelijkheden worden dan met u doorgesproken en desgewenst kan er een nadere kennismaking worden ingepland. Voor meer informatie kunt u ons bellen op het telefoonnummer 010-293 09 75.

Contactformulier

Velden met * zijn verplicht